Om oss

HjemOm oss

Helgeland Marinasystemer

Helgeland Marinasystemer AS produserer betongflytebrygger til både privat- og bedriftsmarkedet. Vi er lokalisert ved Toraneskaia i Mo i Rana, en av Norges mest trafikkerte havnebyer.

Vi leverer fleksible og solide bryggeløsninger over hele landet. Sammen med kunden finner vi gode løsninger for både utforming, plassering og levering av marinasystemer. Vår mest populære brygge, Helgelandsbryggen, kan du se både i Geirangerfjorden i Møre og Romsdal og Svolvær i Nordland.

Helgeland Marinasystemer har i dag fast 15 ansatte i bedriften, og i høysesongen kan vi være over 20 mann i produksjonen. Om du ønsker å komme i kontakt med en av oss, kan du trykke her.

En helstøpt historie

Fra en liten betongvarefabrikk i Sjåneset til et av Nord-Norges største betongelementprodusenter, regionens største ferdigbetongleverandør, og en av Norges største produsenter av betongflytebrygger.

Historien vår går helt tilbake til 1952, da kremmeren Johan Smith-Nilsen etablerte Helgeland Betongvarefabrikk. I dag består vi av holdingselskapet Helgeland Holding med de tre betongsøstrene Helgeland Betong, Helgeland Ferdigbetong og Helgeland Marinasystemer.

I over 20 år har vi produsert og levert betongflytebrygger over hele landet. Vi har lang erfaring med produksjon av betongflytebrygger, og kan vise til prosjekter som Trondheim Indre havn og Aker brygge.